Om oss

Altiglass/Drammen Glassmesterverksted ble stiftet i 1996 i Drammen med adresse Spinnerigt. 12, like ved Rundtom .

Til hjemmeside 050

Lokalene vi har i dag er på Landfalløya 44.

Pga mye kunder og oppdrag i Oslo, så vi oss nødt til å etablere oss der med lokaler etterhvert. VI flyttet inn i en kjeller i Utsikten 12 på Ekeberg, men så raskt at vi måtte ha større plass. Hele verkstedet ble flyttet til gamle, ærverdige Kongsveien 104, vegg i vegg med Funkis. Da bygget ble rehablitert i 2009 måtte vi nok en gang ut og lete etter nye lokaler. Valget falt på den gamle trikkestasjonen på Holtet, Kongsveien 93. Fra september 2017 fikk vi nye lokaler i Oberst Rodes vei 66 B fordi Sporveien skulle bruke lokalene selv. Lokalet på Nordstrand er  "hjertet" av firmaet. Her har vi kontor og regnskap og tar imot oppdrag og monteringsarbeid enten ved personlig oppmøte eller per telefon eller mail. Lokalene har et inspirerende showroom, lite verksted/lager, samt et stort utvalg av rammer for innramming. Fra denne avdelingen betjener vi nærmiljøet: Nordstrand, Bekkelaget, Lambertseter, Søndre Nordstrand, Hauketo, Holmlia, Ekeberg samt Oslo sentrum og helt til Nesodden Ski, Ås og Kolbotn.

I  2005 kjøpte vi opp Sørlies speil og glasservice som ligger i Maridalsveien 266D. Bedriften har holdt til i disse lokalene i Maridalsveien i over 20 år og ble innlemmet i Altiglass a/s etter overtakelsen. Lokalene innholder showroom, fullt innrammingsverksted samt lager og verksted til tradisjonelt glassmesterarbeid. Her fikser vi alt fra små sminkespeil til store fasader! Vi har et stort nedslagsfelt fra denne adressen og får oppdrag fra bl.a. Oslo sentrum, Grefsen, Kjelsås, Vinderen, Ullevål, Tåsen, Maridalen ,Holmenkollen og Vækerø/Røa.

I 2010 åpnet vi en avdeling på Oppsal i Låveveien 33 med verksted og lager. Herfra tar vi jobber på Manglerud, Bøler, Tveita, Godlia, Trasop, Østensjø, Bryn, Ettterstad, Bogerud og Gamle Oslo med mer. Her er det ikke folk til enhver tid, så det lønner seg å ringe eller maile før dere stikker innom.

Siste skudd på stammen er Helgesensgt 71-73. Vi kjøpte der egne lokaler rett før jul 2013 og er nå fullt operative derfra. Vi ønsker å dekke Grünerløkka, Oslo sentrum og omegn fra denne avdelingen. Vi bistår også de andre avdelingene med oppdrag herfra. Her jobber vi nå med å få et stort og flott showroom innen interiør

Firmaet teller totalt 13 heltidsansatte personer, samt at vi leier inn ekstra arbeidskraft når det er behov for det.

Vi utfører alt i tradisjonelt glassmesterarbeid, med hovedtyngde på interiør som baderom, speil, glassrekkverk og glass over kjøkkenbenk.

Utskifting av punkterte/sprukne isolerglass er også et satningsområde hvor vi absolutt er på banen. Her er vi konkurransedyktig på pris, så be om tilbud!

Vi tar på oss både små og store arbeidsoppdrag. Alt fra utskifting av et lite kjellervindu til f.eks. hele Ingerstrand bad som vi i løpet av fjoråret totalreabliterte med nye glass.

Vi prøver å holde gunstige priser og liker at kunder kommer tilbake til oss og anbefaler oss for venner og bekjente. 

Vi kommer til avtalt tid, så prøv oss gjerne neste gang!

 

Les mer om utskifting av glass 

 

Våre nye lokaler i Helgesensgt. 71-73:

 Helgesensgate

 

Maridalsveien 266D:

Maridalsveien