Brannvernglass

Brannvernglass

Når man søker et brannglass til sitt hus eller prosjekt, er det gjerne brannvesen, arkitekt, Plan og bygg eller øvrige myndigheter som har lagt inn dette som et krav ved nybygg eller reablitering av bolig.

Det er derfor viktig for oss som selger og monterer brannglass, at du som kunde vet nøyaktig hvilket brannkrav som er satt for din bolig eller ditt prosjekt.Vi må ha info om hvilke brannkrav som skal tilfredstilles.

Brannglass er et kostbart glass og jo høyere brannkravet er, jo dyrere er glasset. Vi leverer/monterer alle typer, så ta kontakt for en uforpliktende befaring og eventuelt pris.

Ved brann sprekker glasset nærmest brannen ganske fort, men det brannbeskyttende laget holder glassbitene på plass og danner en effektiv barrière mot røyk og flammer. Brannkravet er gjerne satt etter hvor lang tid glasset skal holde ved en eventuell brann, før glasset smelter.

I peisdører sitter gjerne et 4mm glass som heter robax. Denne glasstypen har vi på lager og vi skjærer det til på de mål eller fasonger du måtte ønske.

Copyright 2018 Alt i glass | All Rights Reserved | Levert i samarbeid bitdesign.no